Produktinformationer
Vildtfangede kammuslinger 250 G.
Ingredienser: Latinsk betegnelse: Placopecten magellanicus. KAMMUSLINGER >70% (BLØDDYR), vand 29%, salt 0,4%, E330,E331-E332 0,3%.
- Fangstområde: Nordvestlige Atlanterhav FAO 21
- Fangstmetode: Vildtfanget med skrabere (DRB)
- Oprindelsesland: Canada
- Holdbarhed 6 dage ved højst +2°C.
- Opbevares ved højst +2 °C.
- Skal varmebehandles før konsumering.
- Nettoindhold 250 g.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (Kj/kcal) | 224/53 |
Fedt | 0,9 G. |
Heraf mættede fedtsyrer | 0,5 G. |
Kulhydrat | 0,9 G. |
Heraf sukkerarter | 0,5 G. |
Protein | 10,4 G. |
Salt | 1,85 G. |
Cremet jordskokkesuppe 400 G.
Ingredienser: Vand, jordskokker, kartoffel, løg, FLØDE, SMØR, salt, balsamico (SULFITTER), sukker, hvidløg og krydderier.
- Opbevares ved højst +5 °C.
- Produceret i Danmark
- Nettoindhold 400 g.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (Kj/kcal) | 289/71 |
Fedt | 4,0 G. |
Heraf mættede fedtsyrer | 2,5 G. |
Kulhydrat | 7,0 G. |
Heraf sukkerarter | 2,2 G. |
Protein | 1,0 G. |
Salt | 1,0 G. |
Sashimi laks 180-200 G.
Ingredienser: Latinsk betegnelse: Salmo salar. Superior kvalitet LAKS opdrættet uden brug af antibiotika og GMO.
- Fangstmetode: Færøsk Opdræt
- Oprindelsesland: Færøerne (Laks fri for GMO)
- Holdbarhed 4 dage ved højst +2°C.
- Opbevares ved højst +2 °C.
- Laksen har været på frost inden modtagelse og er egnet til rå servering. bør ikke indfryses igen fra optøet tilstand.
Yamay Soya Sauce 100 ML.
Ingredienser: Vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt, aroma (E621), karamelfarve, fruktose-glukose sukker, vitamin B₁, xanthan gum (E415)
- Opbevar uåbnet på et køligt, mørkt sted. Opbevares i køleskab efter åbning.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (Kj/kcal) |
374/89,5 |
Fedt | 0 G. |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 G. |
Kulhydrat | 15,4 G. |
Heraf sukkerarter | 14,5 G. |
Protein | 7 G. |
Salt | 11,3 G. |
Linefanget torskeloin ca. 300 G.
Ingredienser: TORSK (Gadus morhua)
- Fanget med krogliner i Nordøstlige Atlanterhav (FAO 27)
- Skåret fri for ben og klar til direkte tilberedning
- Frostvare leveret til optøning
- Opbevares ved højst +2 °C.
- Nettovægt ca. 300 gr.
Hvidvinssauce 200 G.
Ingredienser: Vand, 15% FLØDE, SØDMÆLK, løg, HVEDEMEL, SMØR, grøntsagsfond (Persillerod, Pastinak, løg, gulerod, porre, tomat, champignon, hvidløg) 5,9% hvidvin (SULFITTER), balsamico, sukker og krydderier.
- Opbevares ved højst +5 °C.
- Produceret i Danmark
- Nettoindhold 200 g.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (Kj/kcal) | 542 / 130 |
Fedt | 11 G. |
Heraf mættede fedtsyrer | 6,9 G. |
Kulhydrat | 6,0 G. |
Heraf sukkerarter | 2,5 G. |
Protein | 1,5 G. |
Salt | 1,3 G. |
Dansk oksemørbrad 300 G.
- Fritgående kvæg fra udvalgte danske landmænd.
- Afpudset og klar til tilberedning
- Nettovægt ca. 300 gr.
- Opbevares ved højst +5 °C.
- Født: Danmark, Opvokset: Danmark, Slagtet: Danmark, Opskåret: Danmark.
Rødvinsglase 60 G.
Ingredienser: Okseafkog (vand, okseben, løg, hvidløg), aroma, glukosesirup, gærekstrakt, salt, sukker, tapioca stivelse, karamelsukker, reduceret rødvin, sukker, rødvinspulver, salt, honning. Kan indeholde spor af SULFITTER.
- Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. Efter åbning, på køl og holdbar 1 måned
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (Kj/kcal) | 1003/237 |
Fedt | 4,0 G. |
Heraf mættede fedtsyrer | 2,0 G. |
Kulhydrat | 44 G. |
Heraf sukkerarter | 17 G. |
Protein | 7,0 G. |
Salt | 11 G. |