Produktinformationer

Vildtfangede kammuslinger 250 G.

Ingredienser: Latinsk betegnelse: Placopecten magellanicus. KAMMUSLINGER >70% (BLØDDYR), vand 29%, salt 0,4%, E330,E331-E332 0,3%.

  • Fangstområde: Nordvestlige Atlanterhav FAO 21
  • Fangstmetode: Vildtfanget med skrabere (DRB)
  • Oprindelsesland: Canada
  • Holdbarhed 6 dage ved højst +2°C.
  • Opbevares ved højst +2 °C.
  • Skal varmebehandles før konsumering.
  • Nettoindhold 250 g.


Næringsindhold pr. 100 g

Energi (Kj/kcal)  224/53
Fedt 0,9 G.
Heraf mættede fedtsyrer 0,5 G.
Kulhydrat 0,9 G.
Heraf sukkerarter 0,5 G.
Protein 10,4 G.
Salt 1,85 G.

 

Cremet jordskokkesuppe 400 G.

Ingredienser: Vand, jordskokker, kartoffel, løg, FLØDE, SMØR, salt, balsamico (SULFITTER), sukker, hvidløg og krydderier.

  • Opbevares ved højst +5 °C.
  • Produceret i Danmark
  • Nettoindhold 400 g.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi (Kj/kcal)  289/71
Fedt 4,0 G.
Heraf mættede fedtsyrer 2,5 G.
Kulhydrat 7,0 G.
Heraf sukkerarter 2,2 G.
Protein 1,0 G.
Salt 1,0 G.

 

Sashimi laks 180-200 G.

Ingredienser: Latinsk betegnelse: Salmo salar. Superior kvalitet LAKS opdrættet uden brug af antibiotika og GMO.

  • Fangstmetode: Færøsk Opdræt
  • Oprindelsesland: Færøerne (Laks fri for GMO)
  • Holdbarhed 4 dage ved højst +2°C.
  • Opbevares ved højst +2 °C.
  • Laksen har været på frost inden modtagelse og er egnet til rå servering. bør ikke indfryses igen fra optøet tilstand.

Yamay Soya Sauce 100 ML.

Ingredienser: Vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt, aroma (E621), karamelfarve, fruktose-glukose sukker, vitamin B₁, xanthan gum (E415)

  • Opbevar uåbnet på et køligt, mørkt sted. Opbevares i køleskab efter åbning.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi (Kj/kcal)

 374/89,5

Fedt 0 G.
Heraf mættede fedtsyrer 0 G.
Kulhydrat 15,4 G.
Heraf sukkerarter 14,5 G.
Protein 7 G.
Salt 11,3 G.

 

Linefanget torskeloin ca. 300 G.

Ingredienser: TORSK (Gadus morhua)

  • Fanget med krogliner i Nordøstlige Atlanterhav (FAO 27)
  • Skåret fri for ben og klar til direkte tilberedning
  • Frostvare leveret til optøning
  • Opbevares ved højst +2 °C.
  • Nettovægt ca. 300 gr.

Hvidvinssauce 200 G.

Ingredienser: Vand, 15% FLØDE, SØDMÆLK, løg, HVEDEMEL, SMØR, grøntsagsfond (Persillerod, Pastinak, løg, gulerod, porre, tomat, champignon, hvidløg) 5,9% hvidvin (SULFITTER), balsamico, sukker og krydderier.

  • Opbevares ved højst +5 °C.
  • Produceret i Danmark
  • Nettoindhold 200 g.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi (Kj/kcal)  542 / 130
Fedt 11 G.
Heraf mættede fedtsyrer 6,9 G.
Kulhydrat 6,0 G.
Heraf sukkerarter 2,5 G.
Protein 1,5 G.
Salt 1,3 G.

 

Dansk oksemørbrad 300 G.

  • Fritgående kvæg fra udvalgte danske landmænd.
  • Afpudset og klar til tilberedning
  • Nettovægt ca. 300 gr.
  • Opbevares ved højst +5 °C.
  • Født: Danmark, Opvokset: Danmark, Slagtet: Danmark, Opskåret: Danmark.

Rødvinsglase 60 G.

Ingredienser: Okseafkog (vand, okseben, løg, hvidløg), aroma, glukosesirup, gærekstrakt, salt, sukker, tapioca stivelse, karamelsukker, reduceret rødvin, sukker, rødvinspulver, salt, honning. Kan indeholde spor af SULFITTER.

  • Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. Efter åbning, på køl og holdbar 1 måned

Næringsindhold pr. 100 g

Energi (Kj/kcal)  1003/237
Fedt 4,0 G.
Heraf mættede fedtsyrer 2,0 G.
Kulhydrat 44 G.
Heraf sukkerarter 17 G.
Protein 7,0 G.
Salt 11 G.